Noaptea Cartilor Deschise 2015

Noaptea Cartilor Deschise 2015In 2015, Noaptea Cartilor Deschise va avea loc pe 23 aprilie, de Ziua Internationala a Cartii. Evenimentul, sustinut de Editura Litera si ziarul Ring, este la a treia editie.

In acest an, organizatorii invita participantii sa inconjoare Casa Poporului, fiecare avand in mana o carte, manifest pentru cultura. Mai mult de 10.000 de carti vor fi oferite de Editura Litera, fiecare participant la lantul uman primind cate o carte.

Spre deosebire de precedentele editii, in care foarte multi s-au plans de organizarea deficitara, oferta de carte gratuita epuizandu-se in prima jumatate de ora, datorita multor personaje “culte”, care au plecat cu sacose pline cu carti, anul acesta organizatorii promit ca lucrurile vor decurge mult mai civilizat: un om participant la lantul uman = o carte din partea Editurii.

Speram sa fie intr-adevar un eveniment cultural de mare amploare si va invitam sa-l sustineti prin participare. Sa ne ajute Cerul sa se termine si anul acesta cartile in prima jumatate de ora, dar in mod corect si civilizat, adica cel putin 10.000 de oameni sa raspunda “prezent” invitatiei.

Gasiti aici evenimentul Facebook aferent.

Ne vedem in fata Casei Poporului, pe 23 aprilie 2015, incepand cu orele 18.30!

noaptea-cartilor-deschise

2 Comments

  1. […] Anul acesta evenimentul nu va mai avea aspectul unui targ de carte gratuita ci se va organiza un lant uman in jurul Palatului Parlamentului. Mai multe detalii referitoare la eveniment, gasiti aici. […]

  2. […] sosit si Ziua Internationala a Cartii, cu a carei ocazie se intampla lucruri frumoase in jurul Palatului Parlamentului. In plus, toate editurile si librariile online au calcat […]

Leave a Reply