nymphette_dark99 – Cristina NemerovschiCartea publicata de Cristina Nemerovschi, (autoare foarte controversata, dar care are un succes de public notabil pentru Romania, cu cateva zeci de mii de carti vandute) face parte dintre Cartile Arven , publicate la Editura Herg Benet.

In mod cert scrisa intr-un stil care indeparteaza pe toti iubitorii lui Coelho, cartea are un public tinta care nu poate fi ignorat, anume adolescentii plini de furie impotriva conformismului, cautatorii de noi drumuri, rebelii fara cauza care au fost, intotdeauna, pusi la zis de catre contemporani.

Nu stiu daca scrierea e valoroasa in sine, dupa canoanele criticilor cu patalama, insa problematica expusa exista, iar “teenagerii” abordati, frustrati de societatea pe care au construit-o ceilalti, exista si ei, fara doar si poate.

nymphette_dark99 poate folosi cutter-ul oricand, si e bine ca exista, fiindca e nevoie de sange proaspat intr-o lume in care zambetele nlp-istilor fac afaceri de milioane.

Cat despre Cristina Nemerovschi… pare un om care s-a descoperit scriind, intr-o simplitate a frazarii care loveste dezinhibat si cu rautate, iar ura e utila, fiindca echilibreaza prea binele. Pana la urma, de ce Fifty Shades a spart piata? Cumva fiindca femeile (care sunt, de departe, cele care citesc cel mai mult trilogia si vizioneaza filmul) n-au fost interesate de sex cu catuse si biciusca?

Nymphette_dark99-Cristina-Nemerovschi

 

Puteti cumpara cartea, cu transport gratuit, de aici.

Vezi detalii

One Comment

  1. Nu am citit nimic pana acum de Cristina Nemerovschi. Cautand pe ici, pe colo, informatii am vazut ca este o scriitoare controversata. Lectura se anunta a fi cel putin interesanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*