O data pentru totdeauna – Judith McNaught

O data pentru totdeauna – Judith McNaught“O data pentru totdeauna”este un roman perfect. Scriitoarea Judith McNaught,este una dintre cele mai puternice scriitoare de romane romance  a scris un roman fabulos, captivant si inegalabil.

Jason Fielding este fiul nelegitim al lui Charles Fielding  si al unei dansatoare de origine franceza. Jason a fost un copil nedorit, un copil care a  avut o copilarie urata, care a fost maltratat dar care a invins aceste neajunsuri si a ajuns un barbat bogat care s-a inrolat intr-o casnicie care nu il facea fericit. Melisa, sotia lui era o femeie de moravuri usoare  care ii daruise un fiu, pe Jamier. Casnicia lor era in declin, Melissa decide sa fuga cu baronul Lacroix, iar greseala ei este ca il ia si pe Jamie cu ea avand in minte un plan diabolic: sa ii ceara lui Jason recompensa pentru Jamie.

o-data-pentru-totdeauna_judith mcnaughtGhinionul ei, dar si marea tragedie care va urma pentru Jason, va intoarce situatia la 180 de grade. Vaporul se scufunda si toti mor iar Jason ramane indurerat si pierdut dupa moartea copilului sau. Incercand sa se consoleze si sa treaca peste pierderea suferita, Jason se refugiaza in bratele multor femei.

In timp ce Jason se distreaza, Patrick si Katherine Seaton sufera un accident si mor iar fetele lor Victoria si Dorothy sunt despartite. Victoria era logodita cu barbatul pe care parintii ei nu il vroiau, Victoria ajunge sa inceapa o asa zisa relatie cu Jason. Jason era posesiv, nu vroia sa o ia nimeni pe Victorie de sotie dar nici sa o ia el dar intr-un final o ia de nevasta.

Din ziua casatoriei, cei doi isi isi scot sabiile si incep certurile si discutiile. Victoria il schimba enorm pe Jason, il invata sa iubeasca si sa ofere iubire, il invata sa pretuiasca o familie, sa treaca peste trecut si mai ales sa fie doar al ei. Are rabdare cu el si il intelege atunci cand este nevoie.

O data pentru totdeauna este o carte ca va va captiva de la primele pagini.

Alte romane ale autoarei mai puteti citi AICI.

Leave a Reply