Panza de paianjen – Sandra BrownSandra Brown este scriitoarea care a surprins mereu, iar un roman bestseller scris de marea autoare de romane romance este “Panza de paianjen”.

panza-de-paianjen-sandra-brownIn Panza de paianjen autoarea ne vorbeste despre Kathleen, o fata de 20 de ani educatoare intr-o tabara pentru copii orfani. La locul de munca il cunoaste pe Erik de profesie cameraman si intre cei doi se infiripa o idila. Kathleen se lasa cam greu iubita, dar el o cucereste rapid si dragostea lor se consuma intr-o noapte sub cerul liber. Dupa ce fac dragoste isi dau seama ca se iubesc enorm si incep sa isi faca planuri de viata impreuna.

Cand totul parea sa fie roz, Erik pateste ceva. Deoarece camera sa se strica, el trebuie sa schimbe piesa stricata si se hotaraste sa plece rapid sa rezolve problema. Din pacate avionul sufera un accident  prin ciocnirea cu alt avion  iar Erik  este grav ranit. Kathleen merge de urgenta la spital sa il vada dar medicii nu o lasa deoarece nu este ruda cu ranitul grav. Stand si asteptand sa isi vada iubitul, Kathleen vede o femeie blonda, frumoasa si care purta acelasi nume de familie ca si Erik iar in mintea ei in acel moment se incoltea ideea ca el este insurat. Daca femeia aceea frumoasa este sotia lui? Ea a fost doar o distractie?

Cuprinsa de nervi si gelozie, Kathleen pleaca din San Francisco si renunta la iubirea lui la tot fara sa ii pese de sentimentele lui sau ale ei. Erik incepe sa o caute atunci cand isi revine deoarece acea femeie frumoasa si blonda era sotia fratelui sau.

Kathleen incepe o noua viata in noul oras, se angajeaza la o linie de magazine de moda dar cand spera la o viata noua afla ca este insarcinata. Seful ei, un barbat invalid o cere imediat in casatorie, desi stia ca ea asteapta un copil cu alt barbat. Ea accepta, desi nu il iubea, din dorinta de a-i oferi copilului sau o familie.

Cand totul era roz, lucrurile erau asezate, Erik apare chiar la ei in casa. Viata  a avut o mare surpriza pentru ea: Erik este angajatul sotului ei. Cand incearca sa afle date despre copil, Erik este mintit ca acel copil nu este al lui.

Pentru ca totul sa decurga bine, Kathleen pleaca in alta tara in preajma Craciunului pentru a se ocupa de reclama de care sotul ei nevoie si surpriza acolo ajunge sa petreaca trei zile alaturi de Erik. Erik profita de ocazie si ii explica adevarul, iar cei doi se vor iubi trei zile si trei nopti.

La intoarcere, Kathleen va primi o lovitura dura: afla de boala sotului ei, afla ca este grav bolnav iar la ultima discutie intre cei doi, sotul ei ii ureaza o viata fericita alaturi de Erik. El isi daduse seama ca acel copil este al lui Erik dar a preferat sa pastreze tacerea. Finalul este previzibil: sotul ei moare iar ea se casatoreste cu Erik si isi cresc impreuna copilul.

Minunatele bestsellere ale Sandrei Brown le puteti gasi aici.

 

 

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*