Pierduta in iubire – Sandra BrownSandra Brown este cea mai iubita scriitoare de romane de dragoste. De-a lungul timpului a scris adevarate romane de referinta ale literaturii universale romantice. “Pierduta in iubire” este o carte semnata Sandra Brown, un roman care prezinta o frumoasa poveste de dragoste dintre Jenny Fletcher si Cage Hendren.

pierduta-in-iubire-sandra-brownDe la inceputul romanului facem cunostinta cu personajele  Hal Hendren, fratele mai tanar al lui Cage si logodnicul lui Jenny, impreuna cu parintii acestora, Bob si Sarah Hendren. Hal isi propune sa plece intr-o misiune pentru salvarea celor refugiati din Monterico, insa Jenny este foarte necajita din aceasta cauza. La indemnul lui Cage, aceasta incearca sa-l tina in loc pe Hal, insa nu reuseste. In timp ce Jenny plangea in camera ei, Cage da buzna peste ea, fac dragoste. Jenny crede ca este Hal iar cand isi da seama ca este Cage, ia decizia sa pastreze secretul toata viata.

Odata Hal plecat, dezamagirea incepe sa o roada pe Jenny. Cage, pe de alta parte, este constient ca a profitat de starea foarte neplacuta a lui Jenny pentru a o face a lui, cu toate ca o iubea inca de cand o vazuse prima data. Acesta isi propune sa-i castige inima, iar cei doi trec printr-o multime de intalmplari, atat hazlii cat si dureroase, deoarece Hal Hendren isi gaseste sfarsitul in Monterico, asasinat. Dragostea se infiripa incet, incet, Jenny descopera ca este insarcinata, iar Cage o sprijina pe toate planurile. Pe cand Jenny simte prima miscare a copilasului, aceasta era pe punctul de a face dragoste cu Cage, insa acesta este si momentul cand el ii dezvaluie adevarul din noaptea plecarii lui Hal. Dezamagita, sfarsita si uluita pana peste cap, Jenny il paraseste pe Cage, care, adanc ranit, se considera inutil si provoaca un accident incercand sa salveze o familie aflata pe sina de tren. Ranit mortal, acesta ajunge la spital, unde Jenny realizeaza iubirea ce i-o poarta si se roaga pentru vindecarea lui. Pentru Jenny, acea seara in care au facut dragoste a fost seara marilor schimbari. Desi credea ca il iubeste pe Hal si il  vedea ca pe barbatul  vietii ei, in timp isi da seama ca “intamplarea” cu Cage nu a fost doar o simpla intamplare, ci se gandeste la Cage cu dragoste, iar noaptea aceea ii revine mereu in minte. Are amintiri, are sentimente pentru Hal si nu stie cum si pe cine sa aleaga. Cand Cage sufera accidentul, ea realizeaza ca il iubeste.

Viata ia o intorsatura ciudata iar Jenny se va casatori cu Cage. In roman veti gasi emotii tandre cu pasiuni, iubire adevarata si sincera,schimbari radicale din iubire si pasiune.

Romanul “Pierduta in iubire” este o poveste de dragoste, o poveste care s-a petrecut in taina si care se va termina cu un final fericit. Spre sfarsitul romanului, Jenny si Cage se vor casatori iar trecutul dureros va fi uitat.

Cititi cartile Sandrei Brown, pe care le puteti gasi AICI, si veti intalni povesti si personaje uimitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*