Printesa – Jude Deveraux

Printesa – Jude DeverauxJude Deveraux este o scriitoare de romane de dragoste iubita de cititorii din lumea intreaga. Romanele sale pline de iubire, mister, pasiune,  au facut inconjurul lumii si au captivat o lumea intreaga. “Printesa” este unul din romanele scrise de Jude Deveraux pe care trebuie neaparat sa il citesti.

printesa-jude-devereauxPovestea de iubire dintre J.T.Montgomery si Aria este o poveste clasica, o poveste de iubire care a daramat prejudecati si a trecut peste orice obstacol. Romanul este o frumoasa poveste de iubire , o poveste pasionala, cu multe trairi si emotii. Daca vrei sa citesti o carte pasionala, care te tine in suspans  citeste “Printesa”.

J.T.Montgomery este personajul principal si un barbat orgolios, mandru, care nu lasa de la el. Are un stil aparte de a-si manifesta iubirea si  o iubeste pe Aria in taina.

Aria este o printesa din Laconia, o fata frumoasa care a fost rapita din Key West pentru a fi ucisa. Dupa ce este rapita, printesa incapatanata dar frumoasa, ajunge sa stea langa J.T., cel care incepe sa o protejeze desi Aria ramane o printesa mofturoasa si da ordine chiar si in acea tabara. Aria isi exercita rolul de printesa dand ordine, iar J.T. in loc sa le execute o pune la punct.

Aria “profita” de el si apeleaza la guvernul american pentru a se salva. Intervine armata care propune ca Aria sa se casatoreasca cu un american iar pe tronul Laconiei sa ajunga un rege american. Pentru a se salva pe ea, dar si pentru a salva poporul, Aria accepta sa se casatoreasca cu americanul. Mariajul propus era unul salvator, dar si un mariaj din care nu avea voie sa iasa mai tarziu, trebuia sa stea langa acel om pana la adanci batraneti. Cum Aria nu stia cine va fi viitorul ei sot, mare va fi surpriza cand va afla ca americanul propus de armata pentru a urca pe tronul Laconiei este J.T.

J.T. Montgomery o iubea in secret pe Aria dar scopul mariajului era sa o transforme statul in provincie americana iar pe Aria sa o transforme intr-o femeie cu adevarat americana.

Aria dintr-o printesa rasfatata ajunge  o printesa ascultatoare care nu mai da ordine ci din contra intelege tot. Daca alege sa se “sacrifice” pentru tara asta nu inseamna ca si face asta deoarece ea desi este casatorita cu J.T. traieste o poveste de iubire cu altcineva, deci ramane o rebela.

“Printesa” de Jude Deveraux este un roman de dragoste, pasiune, intrigi, situatii pline uneori de umor dar care te vor revolta, o carte despre iubire in taina si despre o forma de sacrificiu pentru tara. Romanul va captiveaza inca de la primele pagini iar toata “lupta” dintre Aria si J.T. la un moment dat se va termina evident cu un happy end.

Bestsellerele scrise de Jude Deveraux mai pot fi citite aici.

 

Vezi detalii

3 Comments

  1. […] romanul de dragoste “Printesa”  un roman de dragoste pe care trebuie sa il citesti neaparat este “Nopti […]

  2. […] este o autoare de carti romantice care a cucerit cititorii din lumea intreaga. Dupa romanele “Printesa” si “Nopti inflacarate”  trebuie sa cititi si “Dimineti de lavanda” . […]

  3. […] au devenit adevarate bestselleuri iar povestile au incantat cititorii din lumea intreaga. “Printesa“, “Nopti inflacarate“, “Dimineti de lavanda” sunt cateva din romanele […]

Leave a Reply