Sarada iubirii – Amanda Quick

Sarada iubirii – Amanda QuickAmanda Quick (Jayne Ann Krentz) este una dintre scriitoarele de romane romance in voga. Romanele sale sunt pline de romantism, suspans si iubire. Daca vrei sa te relaxezi alege o carte scrisa de Amanda Quick. Cartea pe care am citit-o si o recomand ca “neaparat de citit” este “Sarada iubirii”.

Romanul incepe cu scrisoarea pe care o primeste doamna Zoe Guthrie, matusa eroinei cartii noastre. Scrisoarea este de fapt un bilet de la un santajist care o ameninta ca daca nu il asculta si nu face ce spune el o va ucide, reamintind si de actul  de dinainte: Marcus Valerius Cloud. Temandu-se de viata sa, ii da banii santajistului dar Iphiginia ( nepoata Zoei si personajul principal al cartii), hotaraste sa faca ceva pentru a punce capat santajelor. Gandind ca santajistul are legatura cu Marcus, se va da drept amanta lui Marcus.

sarada-iubirii-amanda quickStiind ca va avea loc un bal la castelul contelui Fenwick, Iphiginia decide sa mearga va face cunostinta si cu Marcus, contele  care era presupusul ei amant. Explicandu-i toata situatia lui Marcus,acesta decide sa fie de acord cu ea ba chiar se “implica” in plan. Astfel apare sarada iubirii. Mergand doar pe o sarada de iubire si pe un plan, Marcus, barbatul cerebral care nu ar fi iubit pe oricine iar casatoria nu intra in discutie cu o oarecare ajunge sa se indragosteasca iremedial de Iphigenia.

Santajistul nu se opreste doar la doua persoane ci mai face o victima: doamna Hannah Sand. Vaduva casatorita cu lordul Sand este la randul ei santajata. Decide sa nu ii comunice sotului ei ce probleme are , plateste suma ceruta si merge la Marcus pentru a ii cere un sfat si ajutorul. Pasul gresit pe care doamna Sand il face  va da nastere la presupuneri amoroase, la barfe , neintelegeri si santaje. Toata situatia va fi salvata de Marcus si Iphigenia care il vor descoperi pe santajist si il vor demasca.

“Sarada iubirii” este romanul de dragoste cu suspans, actiune, intriga si mai ales povestea de dragoste dintre Marcus si Iphigenia care a pornit de la un banal joc si ajunge sa fie o frumoasa poveste de dragoste.

Amanda Quick a scris de-a lungul povesti de dragoste superbe.

Alte volume ale acestei minunate autoare veti citi AICI.

One Comment

  1. […] ce veti citi “Sarada iubirii“, veti dori cu siguranta sa cititi inca o carte scrisa de Amanda Quick. Urmatoarea carte pe […]

Leave a Reply