Sarada – Sandra BrownSandra Brown este scriitoarea cea mai iubita din timpurile noastre. Romanele sale de dragoste sunt adevarate capodopere erotice si au cucerit cititorii din lumea intreaga.  Una dintre cartile bestseller ale Sandrei Brown este “Sarada”.

sarada_sandra brownActiunea cartii se petrece in anul 1990 in ziua de 10 octombrie cand Cat Delany, actrita intr-un serial are parte de un eveniment ce ii va schimba viata. Cat Delany sufera un transplant de inima, dar ziua de 10 octombrie nu ii da doar o sansa la viata, ci si o sansa la o iubire frumoasa. Cat se indragosteste de medicul Dean Spicer si va avea o relatie de scurta durata cu medicul.

Cat nu dorea o relatie serioasa si pentru a scapa de o iubire si relatie pe care nu si-o dorea, alege sa se mute in San Antonio. Din orgoliu si din dorinta de a avea libertate paraseste Malibu. In San Antonio incepe o viata noua, se alatura echipei lui Bill si porneste un frumos proiect:  Copiii lui Cat.

Cand s-a mutat in San Antonio, Cat a dorit sa lase totul in urma. Stia ca transplantul i-a dat sansa la o noua viata si la o noua iubire. Mutarea in San Antonio i-a dat sansa la o noua poveste de dragoste atunci cand s-a intalnit cu scriitorul de romane politiste, Alex Pierce. Alex Pierce este fost politist, scriitor de romane politiste si un barbat greu de iubit si de inteles. Cand Cat se indragosteste de Alex nu se gandeste la consecinte si nici la faptul ca ii va fi greu sa stea langa el.

Atunci cand credea ca traieste o viata linistita, Cat incepe sa primeasca scrisori anonime, scrisori care erau legate de persoanele care au primit transplanturi de inima in aceeasi zi cu ea, dar care au sfarsit tragic fiind asasinati. Ea stie ca la a patra aniversare dupa transplant ea trebuie sa fie omorata si ia decizia (care se dovedeste a fi o decizie foarte proasta in timp) sa ii ceara ajutorul lui Alex. Avand nevoie de ajutor, dorind sa scape de teama, ii povesteste totul lui Alex si ii cere sa il prinda pe cel care o ameninta. Actiunea ia o intorsatura radicala deoarece Alex se dovedeste a nu fi omul pe care Cat il credea, omul dur care se descurca in orice situatie.

Cat si Alex raman impreuna dupa lungi suferinte prin care trec cei doi, dar relatia lor se schimba radical atunci cand Cat descopera in Alex un om altfel fata de cum parea. Aparentele inseala uneori, iar Alex stia sa se ascunda bine sub masca de scriitor de romane politiste.

Sarada Sandrei Brown este romanul in care veti gasi actiune, pasiune, drama, dar mai ales o sarada a iubirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*