Supa de pui pentru suflet – Jack Canfield, Mark Victor HansenAtunci cand citesti cartea si apoi cartile din seria “Supa de pui pentru suflet”, trebuie sa stii ca nu esti singurul. Alti cel putin 115 milioane de oameni au facut-o, ceea ce le face sa apartina categoriei celor cu un succes “nebun”, fiind printre cele mai citite carti ale secolului XX. De altfel, sunt si foarte numeroase – pe langa cele “generale” de la inceput, dedicate tuturor, au mai aparut si altele dedicate unor categorii, de exemplu “Supa de pui pentru suflet pentru afro-americani” sau “Supa de pui pentru suflet pentru copiii adoptati” si asa mai departe. In total, peste 100 de titluri care au avut un impact urias in Statele Unite ale Americii, influentand in bine destinele a milioane de oameni.

Prima dintre aceste creatii ale lui Jack Canfield si a partenerului sau de scris Victor Hansen, dar care cuprinde si scrierile altor autori, poarta chiar acest nume si e cea care i-a propulsat pe acestia in galeria celor mai de succes autori de literatura motivationala.

supa-pui-pentru-sufletIdeea in jurul careia a fost construita aceasta carte este una extrem de simpla si asemanatoare cu cele din spatele multor altor titluri de acest gen, cu rezerva poate ca aceasta pare mai calda, mai simpla – e vorba de ideea de a impartasi iubire in jurul tau, de a te purta frumos cu oamenii pentru ca viata ta sa fie mai implinita, dar si pentru a avea mai mare succes in cariera si societate.
Cartea este un adevarat ghid care iti descrie modul in care trebuie sa te comporti in diferite ipostaze – de la cum sa vorbesti cu copiii tai pana la invatare, de la a-ti depasi obstacolele pana la a-ti implini visele si, ce e poate cel mai important, la a invata sa te iubesti pe tine.
Ceea ce face aceasta lucrare foarte atractiva – judecand si dupa numarul urias de oameni care au citit-o- e modul in care e scrisa. Cele mai multe dintre texte – caci e impartit in multe – sunt scrise sub forma unor pilde sau povestioare extrem de atractive. Ele descriu o serie de evenimente si situatii care te fac sa intelegi toata gama de sentimente si trairi umane, chiar si sa le recunosti la propria persoana. In multe situatii, vei constata ca te regasesti in “eroii” fiecarei dintre aceste povestioare, ca ai trecut prin intamplari asemanatoare si, de foarte multe ori, vei constata ca ai actionat gresit, chiar impulsiv. In schimb, citind aceasta carte vei avea un adevarat manual pentru a-ti ghida viata dupa principii mai bune, care sa te ajute si sa-ti dea incredere.
Daca iti doresti o schimbare pozitiva in viata ta, daca esti de parere ca ai ceva de invatat, daca vrei sa citesti ceva care sa te educe si in acelasi timp sa-ti fie de folos, “Supa de pui pentru suflet” ar putea fi una dintre cartile cele mai bune pentru acest scop.

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*