Teste de inteligenţă IQ-7, Philip Carter

Teste de inteligenţă IQ-7, Philip CarterDeşi cei mai mulţi oameni consideră că nu se poate face mare lucru pentru a îmbunătăţi gradul de inteligenţă cu care ne-am născut, realitatea arată că, la fel ca muşchii, şi creierul poate fi antrenat pentru a obţine performanţe mai bune. Procesul de gândire şi punctajul obţinut la testele de inteligenţă pot fi îmbunătăţite prin exersarea diferitelor categorii de probleme.
Cartea de faţă conţine enunţurile a sute de exerciţii practice, răspunsurile şi explicaţiile necesare pentru a vă familiariza cu genurile respective de teste – aptitudini verbale, aptitudini numerice, reprezentări grafice –, precum şi chestionare de personalitate şi sfaturi pentru abordarea cea mai adecvată a unui test psihometric.

Exerciţiile propuse oferă oportunitatea ideală oricui doreşte să-şi îmbunătăţească punctajul obţinut la testele de inteligenţă sau performanţa individuală la testele psihometrice, prin practică şi autoevaluare continuă.

Philip Carter este un expert care elaborează mereu noi teste şi puzzle-uri. La Editura Meteor Press au apărut de acelaşi autor mai multe titluri, printre care: seria Teste de inteligenţă IQ, Cartea completă a testelor de inteligenţă, Teste de inteligenţă şi psihometrice, Teste IQ şi de personalitate, Teste IQ şi de abilităţi, Testaţi-vă coeficientul cerebral BC, Testaţi-vă EQ-ul.

Vezi detalii

Leave a Reply