Arta manipulării elegante, de Christophe CarréAnul 2018 incepe cu o noua aparitie la Editura Meteor Press:
Arta manipulării elegante. Instrumentele de persuasiune ale oamenilor oneşti

de Christophe Carré

Manipularea nu este rezervată sociopaţilor şi altor categorii de indivizi răuvoitori. Ea face parte din „jocul” social la care recurge orice om pentru a-şi apăra interesele, pentru a-şi atinge obiectivele, dar şi pentru a păstra legătura cu ceilalţi. Impunerea anumitor limite unui copil, susţinerea unui apropiat într-un moment dificil, împiedicarea escaladării unui conflict sunt tot atâtea contexte în care tehnicile de manipulare se dovedesc preţioase.

În cartea lui Christophe Carré sunt cuprinse practic toate informaţiile necesare despre manipulare. Autorul, extrem de sincer şi într-un stil plin de umor, încearcă să ajute publicul să scape de ideile preconcepute conform cărora ar exista doar manipulatori răi şi victime bune, ideea de bază fiind aceea că toată lumea foloseşte la un moment dat această tehnică.

Lucrarea de faţă iniţiază aşadar cititorul bine intenţionat în strategiile de influenţare şi de angajare, care-i vor permite acestuia să-și îmbogățească elegant competenţele relaţionale cu ajutorul unei manipulări conştiente şi pozitive.

Christophe Carré este mediator profesionist și consultant în comunicare. El se ocupă de misiuni legate de îmbunătățirea climatului relațional, de coaching, de mobilizarea echipei și de formare. Este autorul mai multor cărţi ce tratează subiecte precum manipularea, rezolvarea conflictelor, îmbunătăţirea comunicării.

Vezi detalii

2 Comments

  1. Pingback: CONCURS: Arta manipulării elegante, de Christophe Carré

  2. Mihai Tanasie says:

    Autorul cartii este consultant in domeniul comunicarii sì mediator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*