INCHEIAT: CONCURS: Arta manipulării elegante, de Christophe CarréDintr-o eroare regretabila intrebarea la care trebuiau sa raspunda concurentii a fost gresit introdusa.
Ca atare, toti cei care au participat vor primi cate o carte “Arta manipulării elegante, de Christophe Carré”.

Participantii care au comentat pana ieri la ora 11:38, cand concursul a fost declarat inchis.

Dana Vasilas
Monica Marton
Marius Orbai
Andreea Elena
Adi L.
burlacu marius

In cazul in care nu primiti e-mail in decursul a 5-7 zile (verificati si folderul spam), va rugam sa contactati direct Editura Meteor Press pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/meteorpress.

 

Va rugam sa tratati cu decenta situatia creata fara intentie. Acestea sunt toate premiile care vor fi oferite.
Va multumim!

 

Un nou concurs, al carui premiu va consta in cartea:

Arta manipulării elegante, de Christophe Carré

Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti abonat la newsletter Cititorul, sa distribuiti acest concurs pe Facebook, si sa lasati un comentariu pe aceasta pagina, in care sa in care sa specificati cateva elemente din biografia autorului John Hughes-Wilson.

(abonarea la newsletter se face AICI)

Vor fi oferite cinci premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 18 ianuarie 2018 (prin random.org). Castigatorii fi contactati prin e-mail de catre Editura Meteor Press. Anuntarea castigatorilor va fi facuta in cadrul acestei pagini si pe pagina Facebook https://www.facebook.com/cititorul/.

13 Comments

 1. burlacu marius says:

  John Hughes-Wilson este autorul câtorva cărţi cu un mare succes de public şi al unui mare număr de articole despre serviciile de informații și alte subiecte legate de apărare. Este Archives Bi-Fellow la Churchill College Cambridge, Editorial Fellow la Royal United Services Institute, Whitehall şi a fost președinte la International Guild of Battlefield Guides. După încheierea stagiului de ofițer de infanterie în cadrul The Sherwood Foresters, a fost ales de Intelligence Corps, pentru care a activat în insulele Falkland, Cipru, Arabia și Irlanda de Nord.

 2. burlacu sergiu says:

  eu vad ca autorul este cristophe carre si nu John Hughes-Wilson cum scrie mai sus in postare
  (in care sa in care sa specificati cateva elemente din biografia autorului John Hughes-Wilson).

 3. Christophe Carré este mediator profesionist și consultant în comunicare. El se ocupă de misiuni legate de îmbunătățirea climatului relațional, de coaching, de mobilizarea echipei și de formare. Este autorul mai multor cărţi ce tratează subiecte precum manipularea, rezolvarea conflictelor, îmbunătăţirea comunicării.

 4. Andreea Elena says:

  Colonelul John Hughes-Wilson este unul dintre cei mai avizati autori si comentatori ai activitatii de informatii, ai evolutiilor militare contemporane si ai istoriei militare.
  John Hughes-Wilson este autorul catorva carti cu un mare succes de public si al unui mare numar de articole despre serviciile de informatii si alte subiecte legate de aparare. A fost de multe ori comentator la televiziunea si radioul postului BBC, prezentand diverse evenimente nationale.

  Este Archives Bi-Fellow la Churchill College Cambridge, Editorial Fellow la Royal United Services Institute, Whitehall si a fost presedinte la International Guild of Battlefield Guides. Dupa incheierea stagiului de ofiter de infanterie in cadrul The Sherwood Foresters, a fost ales de Intelligence Corps, pentru care a activat in insulele Falkland, Cipru, Arabia si Irlanda de Nord. Și-a mai desfasurat activitatea si in periculoasele jungle de la Whitehall si sediul NATO.

 5. Marius Orbai says:

  John Hughes-Wilson este unul dintre cei mai avizați autori și comentatori ai activității de informații, ai evoluțiilor militare contemporane și ai istoriei militare.
  John Hughes-Wilson este autorul câtorva cărţi cu un mare succes de public şi al unui mare număr de articole despre serviciile de informații și alte subiecte legate de apărare. A fost de multe ori comentator la televiziunea și radioul postului BBC, prezentând diverse evenimente naționale.
  Este Archives Bi-Fellow la Churchill College Cambridge, Editorial Fellow la Royal United Services Institute, Whitehall şi a fost președinte la International Guild of Battlefield Guides. După încheierea stagiului de ofițer de infanterie în cadrul The Sherwood Foresters, a fost ales de Intelligence Corps, pentru care a activat în insulele Falkland, Cipru, Arabia și Irlanda de Nord. Și-a mai desfășurat activitatea și în periculoasele jungle de la Whitehall și sediul NATO.
  Iar, Christophe Carré este mediator profesionist și consultant în comunicare. El se ocupă de misiuni legate de îmbunătățirea climatului relațional, de coaching, de mobilizarea echipei și de formare. Este autorul mai multor cărţi ce tratează subiecte precum manipularea, rezolvarea conflictelor, îmbunătăţirea comunicării.

 6. Monica Marton says:

  John Hughes-Wilson este autorul câtorva cărţi cu un mare succes de public şi al unui mare număr de articole despre serviciile de informații și alte subiecte legate de apărare. A fost de multe ori comentator la televiziunea și radioul postului BBC, prezentând diverse evenimente naționale. Este Archives Bi-Fellow la Churchill College Cambridge, Editorial Fellow la Royal United Services Institute, Whitehall şi a fost președinte la International Guild of Battlefield Guides. După încheierea stagiului de ofițer de infanterie în cadrul The Sherwood Foresters, a fost ales de Intelligence Corps, pentru care a activat în insulele Falkland, Cipru, Arabia și Irlanda de Nord. Și-a mai desfășurat activitatea și în periculoasele jungle de la Whitehall și sediul NATO.
  Christophe Carré este mediator profesionist și consultant în comunicare. El se ocupă de misiuni legate de îmbunătățirea climatului relațional, de coaching, de mobilizarea echipei și de formare. Este autorul mai multor cărţi ce tratează subiecte precum manipularea, rezolvarea conflictelor, îmbunătăţirea comunicării.

 7. Dana Vasilas says:

  Christophe Carré este mediator profesionist și consultant în comunicare. El se ocupă de misiuni legate de îmbunătățirea climatului relațional, de coaching, de mobilizarea echipei și de formare. Este autorul mai multor cărţi ce tratează subiecte precum manipularea, rezolvarea conflictelor, îmbunătăţirea comunicării.
  P.S. Despre autorul John Hughes-Wilson am postat la ultimul concurs.
  https://cititorul.net/concurs-serviciile-secrete-de-john-hughes-wilson/#comment-5864

 8. Dintr-o eroare regretabila intrebarea la care trebuiau sa raspunda concurentii a fost gresit introdusa. 
  Ca atare, toti cei care au participat, pana in momentul de fata, vor primi cate o carte “Arta manipulării elegante, de Christophe Carré”. 

 9. Demetrescu Horatiu Gabriel says:

  Voi comenta despre autorul cartii “Arta manipularii elegante”.
  Christophe Carré este mediator profesionist și consultant în comunicare. El se ocupă de misiuni legate de îmbunătățirea climatului relațional, de coaching, de mobilizarea echipei și de formare. Este autorul mai multor cărţi ce tratează subiecte precum manipularea, rezolvarea conflictelor, îmbunătăţirea comunicării.

 10. Domnule Horatiu Demetrescu,

  Cand ati comentat, concursul deja era incheiat.
  Va asteptam la concursul urmator!
  Zi buna!

  • Demetrescu Horatiu Gabriel says:

   Buna ziua,
   Nu este nicio problema, probabil ca in timp ce postam, dumneavoastra incarcati anuntul cu castigatorii, iar la mine nu aparuse inca si asta din cauza faptului ca nu facusem refresh.
   Va doresc un weekend frumos !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*