[INCHEIAT] – CONCURS: Pe front în Războiul Crimeii, Robert B. EdgertonCastigatorii:

Radu Dobre
Sipoteanu Andreea
Monica Marton

 

IN ATENTIA CASTIGATORILOR Sipoteanu Andreea si Radu Dobre: Nu am putut identifica share-urile dumneavoastra, probabil le-ati distribuit cu setarea “Doar pentru prieteni”. Nu e o problema, dar pentru a intra in posesia premiului va rugam sa trimiteti link-ul spre postare, sau un screenshot in care sa se observe distribuirea respectiva.

In cazul in care nu primiti e-mail in decursul a 5-7 zile (verificati si folderul spam), va rugam sa contactati direct Editura Meteor Press pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/meteorpress.

 

Un nou concurs, al carui premiu va consta in cartea:

“Pe front în Războiul Crimeii”,  Robert B. Edgerton

Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti abonat la newsletter Cititorul, sa distribuiti acest concurs pe Facebook, si sa lasati un comentariu pe aceasta pagina, in care sa in care sa specificati cand a inceput Războiul Crimeii.

(abonarea la newsletter se face AICI)

Vor fi oferite trei premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 2 martie 2017 (prin random.org). Castigatorii fi contactati prin e-mail de catre Editura Meteor Press. Anuntarea celor trei castigatori va fi facuta in cadrul acestei pagini si pe pagina Facebook https://www.facebook.com/cititorul/.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*