[INCHEIAT] CONCURS – Prieteniile toxice. Cum să le recunoaştem şi cum să reacţionămCastigatorii:

 1. Andreea Luiza
 2. ioana alexandra
 3. Mihai Tanasie
 4. Dana Vasilas
 5. Gheorghidiu Andrei Stefan

In cazul in care nu primiti e-mail in decursul a 5-7 zile (verificati si folderul spam), va rugam sa contactati direct Editura Meteor Press pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/meteorpress.

 

Un nou concurs, al carui premiu va consta in cartea:

Prieteniile toxice. Cum să le recunoaştem şi cum să reacţionăm” – Mireille Bourret

Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti abonat la newsletter Cititorul, sa distribuiti acest concurs pe Facebook, si sa lasati un comentariu pe aceasta pagina, in care sa in care sa specificati ce subiecte trateaza Mireille Bourret in cartea nou aparuta.

(abonarea la newsletter se face AICI)

Vor fi oferite cinci premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 12 aprilie 2017 (prin random.org). Castigatorii fi contactati prin e-mail de catre Editura Meteor Press. Anuntarea castigatorilor va fi facuta in cadrul acestei pagini si pe pagina Facebook https://www.facebook.com/cititorul/.

11 Comments

 1. Andreea Luiza says:

  In aceasta carte sunt tratate idei, solutii cu privire la situatiile de viata, relatiile de prietenie etc.

 2. Lazar Adrian says:

  Mireille Bourret descrie aici legăturile pe care le întreţin oamenii în funcţie de tipurile lor de personalitate. Apoi ne învaţă cum să vedem dacă aceste legături sunt bune sau nu şi ne ghidează în alegerea soluţiei potrivite în cazul în care avem probleme.

 3. Monica Marton says:

  Mireille Bourret descrie aici legăturile pe care le întreţin oamenii în funcţie de tipurile lor de personalitate. Apoi ne învaţă cum să vedem dacă aceste legături sunt bune sau nu şi ne ghidează în alegerea soluţiei potrivite în cazul în care avem probleme. Puteţi fugi sau îl puteţi înfrunta pe celălalt, dar e bine să știţi că există o gamă întreagă de reacţii intermediare pentru a rezolva un conflict, păstrând totodată echilibrul amical.
  share public aici: https://www.facebook.com/martonmonica/posts/1180404115419677

 4. Gheorghidiu Andrei Stefan says:

  Aceasta carte trateaza situatiile de prietenie, dezamagirile prin care am putea trece, venind cu diverse solutii in acest caz.

 5. ioana alexandra says:

  Autoarea ne vorbeste despre legaturile dintre oameni, cum acestea sunt intretinute in functie de tipul de personalitate pe care il are fiecare si ne invata cum sa vedem daca aceste legaturi sunt benefice ori nu, oferindu-ne sfaturi pentru solutionarea problemelor ivite.

 6. Demetrescu Horatiu Gabriel says:

  Mireille Bourret descrie in aceasta carte legaturile pe care le intretin oamenii in functie de tipurile lor de personalitate.
  Dupa aceea ne invata cum sa vedem daca aceste legaturi sunt bune sau nu si ne ghideaza in alegerea solutiei potrivite in cazul in care avem probleme.

 7. Marius Orbai says:

  Mireille Bourret descrie legăturile pe care le întrețin oamenii în funcție de tipurile lor de personalitate. Autoarea ne ghidează în alegerea soluției potrivite in cazul in care avem probleme.

 8. Mihai Tanasie says:

  Prietenii, solutii, situatii si multe idei ce pot ajuta aceste relatii!

 9. Dana Vasilas says:

  Sunt descrise legaturile pe care le au oamenii in functie de tipurile lor de personalitate.
  In continuare aflam cum sa vedem daca aceste legaturi sunt bune sau nu si ne invata care este solutia potrivita in cazul in care avem probleme.

 10. Monique Cuisine says:

  Mireille Bourret descrie aici legăturile pe care le întreţin oamenii în funcţie de tipurile lor de personalitate. Ne învaţă cum să vedem dacă aceste legături sunt bune sau nu şi ne ghidează în alegerea soluţiei potrivite în cazul în care avem probleme.

 11. Marius Orbai says:

  felicitari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*