CONCURS – Ţarul PutinIncepem un nou concurs sponsorizat de Editura Meteor Press, al carui premiu va consta in cartea:

Ţarul Putin Din interiorul cultului puterii în Rusia de Anna Arutunyan

Pentru a participa la concurs trebuie sa lasati un comentariu la acest post, in care sa raspundeti la intrebarea: 

– Credeti ca Putin este cel mai puternic om din lume? De ce?

Screenshot from 2014-05-27 11:30:03

 

Castigatorii concursului sunt: Urhut Emanuel, Iobacioiu Nicu, Paul Stefan

Vor fi contactati de catre Editura Meteor Press.

 

Vor fi oferite trei premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 27 mai 2014 (prin random.org). Castigatorii fi contactati prin e-mail de catre Editura Meteor Press. Anuntarea celor trei castigatori va fi facuta in cadrul acestui post. Tarul-Putin     Volumul care a aparut de scurt timp pe piaţa editorială de carte, “Ţarul Putin. Din interiorul cultului puterii în Rusia”, scris de jurnalista ruso-americană Anna Arutunyan, care a trăit în Rusia în ultimii zece ani – poartă cititorul într-o călătorie prin enigmatica Rusie a lui Vladimir Putin, cel pe care revista Forbes l-a numit în anul 2013 „cel mai puternic om din lume”.

18 Comments

 1. Monica Marton says:

  Putin a fost cel mai puternic om din lume in 2013. Atitudinea pe care o are fata de tarile vecine, agresivitatea exacerbata il face un Stalin al vremurilor noastre. L-am admirat pe Putin, am vazut in el un om al viitorului, un om puternic, capabil, cu calificari complexe. Nu il mai vad astfel. Puterea nu o demonstrezi prin forta, din punctul meu de vedere, cu toate interpretarile geopolitice. Sper sa am ocazia sa citesc aceasta carte. Multumesc.

 2. Marius Orbai says:

  Nu, insa este cel mai important jucator in relatiile internationale din acest moment.

 3. Butnaru Ana says:

  Nu cred.Bine, el isi doreste acest lucru.sper sa nu se intample acest lucru

 4. ene maria says:

  Nu cred ca e cel mai puternic , un puct slab exista undeva Povesti sau nascut in jurul lui ramane de vazut cat e adevar sau fabulatie. fb ene maria

 5. Nu este cel mai puternic, insa este unul dintre cei mai puternici.

 6. Mihai Tanasie says:

  Da, cred acest lucru pentru ca puterea lui se datoreaza bogatiilor rusesti de care depind multe tari.

 7. Demetrescu Horatiu Gabriel says:

  Vladimir Vladimirovici Putin este presedintele in exercitiu al Federatiei Ruse.
  Din punctul meu de vedere nu este “cel mai important om din lume” deoarece nu intruneste aceste calitati.
  Motivatie:
  Pentru ce ar putea sa fie o asemenea personalitate ? Pentru jocul de-a “puterea” pe care il face si il impune altor state suverane si independente ? Pentru stilul “acaparator” de care da dovada atunci cand “ceva” nu-i este pe plac, fie ca este o provincie, fie ca este firma sau averea cuiva, fie ca este un canal media privat sau viata unor oameni…? Nimic din cele prezentate nu il “promoveaza” ca fiind “cel mai puternic om din lume” si nici nu va deveni vreodata aievea !

  Pentru a fi Cel mai important Om din lume, trebuie sa probezi calitati deosebite, astfel incat intreaga omenire sa te sustina si sa te “proclame” ca pe un semizeu.
  Cei ce vor citi aceasta carte, vor afla la ce conduce “somnul ratiunii”, atunci cand il dormi (si din asemenea motaieli au izvorat conflagratiile secolului trecut) !

  P.S. Am uitat sa mentionez ca un om “mic” nu va ajunge decat eventual efemer, cel mai “mare” om al planetei.

  Addendum:
  Coperta cartii “Tarul Putin” este sugestiva prin prezenta papusilor “Matrioska”, care prin “goliciunea” liderilor prezentati spune totul.

 8. Eric Victor says:

  Nu. Putin nu este unul dintre cei mai puternici oameni. Vrea doar sa creada asta, dar este un actor cu un cuvant destul de greu pe arena internationala.

 9. Pop Delia says:

  Nu neaparat, dar se crede acest lucru datorita influentei pe care o are.

 10. Iobacioiu Nicu says:

  Putin isi doreste cu ardoare sa fie cel mai important om al planetei si pentru acest lucru face tot ce-i sta in cale sa-si atinga scopul, fara sa tina cont ca actiunile sale pot fi violente sau minciuni. Prin astfel de actiuni nu va deveni cel mai important om din lume, dar se va regasi pe burtierele agentiilor de stiri pentru rautatea sa.

 11. Dana Vasilas says:

  Nu mi-a placut niciodata de Putin si cu atat mai putin acum, dar nu din acest motiv nu-l consider cel mai puternic om din lume, ci din cauza faptului ca un om puternic se reprezinta prin actiunile sale facute in folosul umanitatii, altfel l-as putea considera si pe Hitler, ca fiind cel mai important om al vremurilor sale (probabil alaturi de Stalin).
  Revista Forbes l-a intitulat cel mai puternic om din lume in 2013 probabil pe criterii legate de influenta politica si economica, insa din pacate i-au supraestimat calitatile de OM !

 12. Paul Stefan says:

  Este unul din oamenii puternici ai aceste planete, pentru ca multe state depind de resursele Rusiei sau chiar angajamentele ei cu respectivele state.

 13. A. Luiza says:

  Este puternic pentru ca are multe resurse.

 14. Urhut Emanuel says:

  Cred ca este unul dintre cei mai puternici, pentru ca propria tara are si multe resurse de care depind numeroase state si nu numai!

 15. Emilian Smintina says:

  Personal nu cred ca Putin este cel mai puternic om de pe planeta, deoarece conduce o tara care este umbra fostei Uniuni Sovietice si prin urmare si resursele sunt mult diminuate si chiar limitate. Singura bogatie este reprezentata de gazul pe care il livreaza tarilor Europei, ce nu dispun de aceasta resursa naturala. Mai sunt tari care traiesc practic de pe urma unei singure resurse naturale, asa cum sunt tarile arabe, ce-si vand petrolul, dar nu si-au propulsat conducatorii printre cei mai influenti oameni ai Terrei.
  Cred ca este bine sa citim cartile in care sunt prezentati despotii lumii, pentru a le cunoaste adevarata fata.

 16. Castigatorii concursului sunt: Urhut Emanuel, Iobacioiu Nicu, Paul Stefan.

  Vor fi contactati de catre Editura Meteor Press.

  • Iobacioiu Nicu says:

   Multumesc pentru sansa acordata de a citi cartea “Ţarul Putin Din interiorul cultului puterii în Rusia”, astfel imi voi contura ma bine impresia despre Putin.

 17. Paul Stefan says:

  Multumesc pentru carte! Pot sa va trimit datele pe privat, pe facebook? E -mailul meu are probleme si nu se mai poate deschide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*