Magia destinului – Nora Robertsmagia-destinului_1_fullsizeNora Roberts este una dintre scriitoarele secolului XXI ale carei carti trebuie sa le cititi. Romanele de dragoste ale Norei Roberts sunt mereu de actualitate si inspirate din fapte reale. Dupa succesul bestsellerului “Fericiti pentru totdeauna” urmatoarea carte pe care trebuie sa o cititi este “Magia destinului”. O carte superba care a devenit bestseller inca de la publicare.

Iona Sheehan este o fata a carei copilarie nu a fost asa cum ar fi trebuit sa fie. Parintii ei i-au oferit totul din punct de vedere material dar nu i-au oferit dragoste. Cand apuca,micuta Iona se refugia la bunica ei care in timp a invatat-o ca isi poate gasi linistea si pe ea insusi intr-un loc magic: Irlanda-Districtul Mayo. Se indragosteste inca de copil de acel loc iar intr-o zi decide sa se mute in Districtul Mayo.

Cand ajunge in Irlanda, Iona este gazduita in casa verisoarei ei, Nan si il cunoaste pe Boyle McGrath. Iona este o femeie sensibila, singura care isi doreste sa descopere frumusetea Irlandei, sa calatoreasca cat mai mult si sa fie iubita.

Cand a luat decizia sa plece in Irlanda, personajul principal, Iona a inceput sa se ghideze de pe harta lui Nan , astfel ajungand in casa Briannei, verisoara ei. Iona incepe sa descopere lucrurile cu adevarat uimitoare pornind de la legende, ajunge sa creada in vraji si magie, dar deodata se indragosteste de Boyle ceea ce nu mai este magie. Povestea este un amestec de romance cu elemente horor. Totul se petrece intr-o Irlanda care este bantuita, Boyle se spune ca este mostenitor al unei vrajitoare dar Iona se indragosteste nebuneste de el.

“Magia destinului” este romanul care va captiveaza inca din primele pagini. Nora Roberts a creat o poveste romantata, plina de suspans iar povestile despre Irlanda sunt de-a dreptul savuroase. Magia destinului nu este doar o poveste romantata ci o lectie de viata pentru cititori.

Cartile Norei Roberts sunt povesti de viata, povesti inspirate din fapte reale si care au devenit nu doar bestselleuri ci lectii de viata.

 

 

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*