Nopti inflacarate – Jude Deveraux

Nopti inflacarate – Jude DeverauxJude Deveraux este una dintre cele mai iubite scriitoare de romane de dragoste. Romanele sale de dragoste au facut inconjurul lumii, au captivat cititorii si au devenit adevarate bestselleuri. Personajele din cartile semnata de Jude Deveraux sunt personaje puternice, atent conturate, pline de pasiune, mister si care mereu  au o actiune foarte interesanta.

nopti-inflacarate-jude-devereauxDupa romanul de dragoste “Printesa”  un roman de dragoste pe care trebuie sa il citesti neaparat este “Nopti inflacarate”, o poveste de dragoste plina de intrigi si suspans. Povestea Sarei Shaw este povestea unei femei parasite la altar dar care are norocul sa intalneasca iubirea vietii ei imediat. Toata disparitia lui Greg, iubirea nou aparuta va face ca Sara sa fie mereu surprinsa. Cum reactioneaza ea? Ce va face cand se va indragosti din nou? Se va indragosti din nou?

Sara Shaw, personajul principal  asteapta cu nerabdare sa se casatoreasca cu Greg cand deodata pregatirile de nunta si visul ei se opreste. Greg primeste intr-o zi un telefon misterios si pleaca lasand toata nunta balta si fara sa dea vreo explicatie.Deceptia suferita de Sara duce la o depresie iar atunci cand misteriosul Mike ajunge in oras ea nici nu il baga in seama. Cine este Mike si de ce a ajuns in noul oras?

Doua zile mai tirziu, in Edilean apare un barbat misterios. Mike Newland este barbatul misterios de profesie detectiv sub acoperire .Planul lui Mike este de a se folosi de Sara pentru a pune mana pe cea mai sinistra criminala , criminala care este soacra Sarei. Desi tinta era mama lui Greg, Mike descopera ca Greg este criminal si escroc. Descoperirile lui Mike ajung si la urechile Sarei iar atunci cand apartamentul sau este incendiat, Mike se va muta la sora sa , prietena cea mai buna a Sarei. Cand este anuntat ca apartament  surorii lui intra in dezinsectie , singura optiune pentru a locui era casa Sarei.

Vechi secrete din familiile lor ies la iveala si in timp ce Mike si Sara incep sa se cunoasca mai bine. Mike decide sa ii impartaseasca secrete despre el, secrete pe care nimeni nu le stia. Sara nu se lasa mai prejos si  alege si ea sa isi deschida inima in fata lui spunandu-i ceea ce nici Greg nu stia. Intre ei se infiripa o iubire cum nu a mai fost si ajung sa se iubeasca si sa ramana impreuna.

Atuci cand Greg a parasit-o, Sara a crezut ca in viata ei nu va mai iubi niciodata si nu va mai puta fi fericita dar atunci cand nu se astepta a aparut el. Ceea ce parea sa fie doar un joc intre Sara si Mike s-a dovedit a fi o poveste de dragoste, o iubire pasionala plina de intrigi si mister.

Alte romane ale autoarei Jude Deveraux puteti citi aici.

Vezi detalii

2 Comments

  1. […] romantice care a cucerit cititorii din lumea intreaga. Dupa romanele “Printesa” si “Nopti inflacarate”  trebuie sa cititi si “Dimineti de lavanda” . Romanele scriitoarei Jude Deveraux sunt […]

  2. […] bestselleuri iar povestile au incantat cititorii din lumea intreaga. “Printesa“, “Nopti inflacarate“, “Dimineti de lavanda” sunt cateva din romanele de succes ale […]

Leave a Reply