Scandal – Amanda Quick

Scandal – Amanda QuickDupa ce veti citi “Sarada iubirii“, veti dori cu siguranta sa cititi inca o carte scrisa de Amanda Quick. Urmatoarea carte pe care trebuie neaparat sa o cititi este “Scandal”.

“Scandal” este o carte formidabila care te va captiva de la primele pagini. Emily Faringdon este  o femeie care datorita unei greseli din tinerete trebuie sa plateasca.  Cand avea doar 19 ani ( o varsta la care nu prea gandesti cerebral), Emily a fugit de acasa cu un barbat de care credea ca este indragostita. Nu se intampla nimic in noaptea aceea, ea nu va recunoaste asa niciodata.  A doua zi , tatal ei o gaseste, o duce acasa dar cu reputatia distrusa.

scandal-amanda quickTrecand peste incidentul care i-a stricat reputatia, Emily era la mijloc intre tatal ei si Simon Auguste Traherne. Simon, din dorinta de razbunare pe tatal ei ajunge sa se casatoreasca cu ea.

Actiunea romanului se invarte in jurul ei si a asa zisei poveste de dragoste dintre Emily si Simon. Simon , trece peste acel incident, isi da seama ca ea e virgina si decide sa ii faca curte. O cucereste si in cap are doar ideea de razbunare.

Simon vroia sa il razbune de fapt pe tatal lui. In urma cu 23 de ani, tatal sau a pierdut averea la jocurile de noroc si s-a sinucis. In mintea lui Simon s-a incoltit ideea sa se razbune dar dusmanul numarul era Farlingdon. Pune la cale planul de a se razbuna cucerind-o si casatorindu-se cu Emily. Stiind si bazandu-se pe faptul ca cei doi baieti gemeni ai sai o iubeau pe Emily , decide sa o cucereasca si sa o ia de nevasta. Emily care era foarte naiva si il credea , decide sa se casatoreasca cu el mai ales ca stia ca nimeni nu se va  mai casatori cu ea.

Dupa acea nebunie din tinerete, Emily ajunsese sa creada ca va ramane fata batrana, lucrul foarte neadevarat. Pura cum era, ajunge sa se indragosteasca si sa il iubeasca pe Simon si chiar sa il faca si pe el sa o iubeasca si sa se indragosteasca de ea. Astfel , involuntar el ajunge sa  iubeasca orbeste si nebuneste si uita de plan.

Ceea ce trebuia sa fie o razbunare ajunge o poveste de dragoste cu nabadai.

Povestea de dragoste Scandal – Amanda Quick este savuroasa. Intrigi, razbunare, pasiune, lucruri facute din instinct, erotism , iubire si totul te face sa nu mai lasi cartea din mana. Romanul este captivant si cu siguranta vei vrea sa mai citesti si alte carti ale autoarei.

Veti gasi alte titluri ale cartilor scrise de Amanda Quick, AICI.

Leave a Reply