In cautarea destinului – Nora RobertsNora Roberts este una dintre scriitoarele de romane de dragoste iubita de cititorii din lumea intreaga.  A scris de-a lungul timpului adevarate bestselleuri romance precum: “Iubire peste timp“, “Martora“, “Fericiti pentru totdeauna“, romane care au cucerit cititorii. Alt roman semnat Nora Roberts pe care trebuie sa il citesti este “In cautarea destinului“.

Cilla McGrown decide sa isi ia viata in propriile maini  iar primul pas il face atunci cand cumpara casa  bunicii ei Janet Hardy. A hotarat sa se mute in casa bunicii ei, Janet, bunica cu o viata tumultoasa , bunica faimoasa care era dependenta de medicamente si care a combinat alcoolul cu pastilele si a murit. Oare chiar bunica ei a murit datorita combinatiei fatale?

Mutandu-se in casa bunicii ei, Cilla incepe sa faca curat si descopera scrisorile bunicii ei cu un barbat insurat. Asa afla de relatia bunicii cu acel barbat care nu era dispus sa isi lase familia pentru bunica ei. Relatia bunicii ei cu acel barbat misterios  nu fusese doar o aventura ci una serioasa in urma caruia a rezultat un copil. Bunica ei luase legatura cu sotia  barbatului misterios si ii spusese de acel copil, iar el nu a recunoscut copilul.

Relatia misterioasa cu acel barbat era din ce in ce mai plina de suspans iar Cilla descoperea mereu lucruri noi deoarece Janet primise o scrisoare de la acel barbat cu 10 zile inainte ca ea sa moara. Cilla ia hotararea sa faca orice ca sa il cunoasca pe acel barbat. Hotaraste sa ramana in casa bunicii, sa renoveze casa si sa descopere cine este barbatul misterios dar cineva incearca sa ii dea planurile peste cap.

In casa bunicii, Cilla incepe sa cunoasca iubirea adevarata. Vis-a-vis de casa buncii ei locuieste Ford Sawyer, un barbat atragator care realiza benzi desenate, facea ilustratii si scria scenarii.O place pe Cilla si isi propune sa o cucereasca dar ea are rani din trecut de inchis, are treaba cu cel care o terorizeaza si il vede pe Ford ca pe ceva trecator. Timpul trece, Cilla termina renovarea casei iar  Ford nu mai este doar un vecin sau o simpla aventura.

Nu renunta la dorinta ei apriga sa afle cine este barbatul misterios pe care bunica ei l-a iubit atat de mult, nu renunta la orgolii si mereu se gandeste la trecut. Ford in schimb se gandeste doar la ea si ce pare a fi doar o aventura devine o relatie serioasa.

Nora Roberts a scris un roman fabulos, despre o fata care alege sa descopere si sa deznoada un trecut tumultos, care vrea o viata noua in casa persoanei pe care a iubit-o cel mai mult .

“In cautarea destinului” de Nora Roberts este una dintre cartile pe care nu ai cum sa o ratezi. Alte carti ale Norei Roberts aici.

 

 

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*