Dimineti de lavanda – Jude Deveraux

Dimineti de lavanda – Jude DeverauxJude Deveraux este o autoare de carti romantice care a cucerit cititorii din lumea intreaga. Dupa romanele “Printesa” si “Nopti inflacarate”  trebuie sa cititi si “Dimineti de lavanda”. Romanele scriitoarei Jude Deveraux sunt adevarate bestselleuri, povesti de dragoste si intrigi care va vor captiva inca de la primele pagini. In “Dimineti de lavanda”firul  actiunilor se invart in jurul unei superbe domnisoare: Jocelyn Minton.

dimineti-de-lavanda-Jude-DeverauxEdi Harcourt este cea care a avut intotdeauna grija de Jocelyn Minton. Jocelyn Minton a avut din copilarie o soarta crunta, ramasa orfana de mama, tatal ei s-a casatorit cu o femeie care avea si ea doua fete gemene: Belinda si Ashley. Din momentul in care tatal ei s-a recasatorit, Jocelyn a simtit cum este diferita de familia ei singura care o intelegea de fiecare data si avea grija de ea era Edi.

Cand Edi moare ii lasa toata averea ei si conacul din Edilean lui Jocelyn si nu celor doua gemene care crezusera ca vor mosteni averea. Cand primeste mostenirea, Jocelyn primeste si sansa de a isi schimba radical viata, de a o lua de la zero. Inainte sa moara, Edi nu ia lasat doar conacul din Edilean ci si pe avocatul Ramsey McDowell cu care Edi spera ca Jocelyn sa se casatoreasca.

Jocelyn decide sa se mute la mosie si va face cunostinta cu Ramsey dar si cu gradinarul Luke (care era un cuceritor) si se leaga o prietenie foarte stransa intre Sara si Tess.Jocelyn incearca sa descopere secretele din jurul lui Edi, sa afle despre legaturile stranse din acel mic orasel si incepe sa caute raspunsuri la intrebari cu ajutorul celor din jur. Luke  este un barbat cuceritor si care o cunostea cat de cat pe Edi deoarece era gradinarul conacului. Jocelyn avea incredere deplina in Luke ca o va ajuta dar Luke s-a dovedi a fi un barbat misterior  care ii ascunde multe lucruri despre el. Jocelyn trebuie sa aleaga intre sentimentele sale speciale pentru Luke sau ceea ce simte pentru Ramsay.In finalul romanului Jocelyn va alege  langa cine sa isi traiasca viata si va ramane cu barbatul pe care il iubeste cel mai mult.

“Dimineti de lavanda” este romanul de dragoste in care veti citi povestea unei fete care aparent nu avea noroc si pana la urma a avut o viata implinita.Jocelyn nu a avut parte de fericire in copilarie dar viata a recompensat-o si toata suferinta  din copilarie  ramane in urma iar fericirea si clipele frumoase apar in viata ei.

Romanul scris de Jude Deveraux este un roman de dragoste captivant, cu o poveste care te va atrage inca de la primele pagini si vei dori sa citesti toata cartea.

Romanele de dragoste ale scriitoarei Jude Deveraux mai pot fi citite  aici..

 

Vezi detalii

One Comment

  1. […] sunt pline de pasiune, extaz iar personajele sunt adevarate tipologii umane. Dupa romanele “Dimineti de lavanda“, “Printesa” si “Nopti inflacarate“, o alta carte pe care trebuie sa […]

Leave a Reply