Intoarcerea la casa de vara-Jude Deveraux

Intoarcerea la casa de vara-Jude Deverauxintoarcerea-la-casa-de-vara-jude-deveraux-8357980Jude Deveraux este una dintre scriitoarele de romane romance care a cucerit cititorii din lumea intreaga inca de la primul roman publicat. Romanele romance scrise de Jude sunt pline de pasiune, extaz iar personajele sunt adevarate tipologii umane. Dupa romanele “Dimineti de lavanda“, “Printesa” si “Nopti inflacarate“, o alta carte pe care trebuie sa o cititi este “Intoarcerea la casa de vara”. O poveste halucinanta, captivanta , o adevarata lectie de viata este scrisa in acest roman, povestea fiind una captivanta inca de la primele pagini.

Amy, este o tanara greu incercata de viata. Aparent avea o familie perfecta, era fericita si implinita dar in sufletul ei era un mare gol si o mare durere: pierduse in urma cu patru luni o fetita. Desi dupa pierderea sarcinii tot auzise  ca este tanara, ca va mai avea copii, increderea si speranta se pierduse dar cel mai mult o durea faptul ca sotul ei , desi o iubea enorm (ca asa sustinea) alesese sa se consoleze in bratele unei altei femei.

Amy decide sa plece in vacanta la casa de vara. Acolo face cunostinta cu Zoe, o artista amnezica. Tot acolo se imprieteneste cu Faith, o vaduva de treizecisiopt de ani dupa ce sotul ei s-a stins dupa o lupta cu o boala necrutatoare. Desi vaduva , ea nu era ranita ba din contra iubea deja un barbat pe nume Tyler inca de pe vremea cand sotul ei traia. Oare Faith se va vindeca de aceasta iubire?

“Intoarcerea la casa de vara” este romanul despre prietenie, dragoste adevarata, rabdare si intelegere. Amy are oportunitatea de a se linisti, de a intelege mai bine ceea ce se intampla si mai ales de a trece mai usor peste pierderea sarcinii. Jude Deveraux a creat in acest roman de dragoste o femeie puternica, o femeie care poate sa treaca peste orice fel de obstacol din viata ei, o femeie care desi a suferit mult se redescopera si o ia de la capat in ultima instanta.

Este unul dintre romanele care a devenit bestseller inca din primele zi, personajele sale captivand cititorii din lumea intreaga inca de la primele pagini. “Intoarcerea la casa de vara” este cartea pe care nu o vei mai lasa din mana. Actiunea este una antrenanta si iti starneste curiozitatea de la inceput. Care este finalul? Ce va face Amy pana la urma? Ce vor face celelalte fete ? Citeste “Intoarcerea la casa de vara” si nu vei regreta.

 

 

 

Vezi detalii

Leave a Reply