Iubiri fierbinti si tradari – Nora RobertsNora Roberts  este o o binecunoscuta autoare americana, care a scris peste 200 de romane de dragoste. Scriitoarea Nora Roberts a fost prima autoare inclusa in Romance Writers of America Hall of Fame. In 2011, cartile ei ajuns sa numere 861 de saptamani in New York Bestseller List, dintre care 176 pe primul loc. Dupa romanele “Fericiti pentru totdeauna“,” Martora“, “Iubire peste timp” alt roman semnat Nora Roberts pe care trebuie sa il cititi este “Iubiri fierbinti si tradari”.

“Iubiri fierbinti si tradari”, romanul de dragoste care te tine cu inima la gura, care te va captiva de la primele pagini. De-a lungul timpului , romanul a fost citit de milioane de doamne si domnisoare iar povestea captivanta a facut ca aceasta carte sa fie un adevarat bestseller.

Kelsey Monroe este o tanara de 26 de ani care pune capat unei casnicii de doi ani cu Wade. Renunta la numele de Monroe si revine la numele de domnisoara, Kelsey Byden. Culmea ironiei, in ziua in care devine libera si primeste sentinta de divort (acel act pe care il astepta), Kelsey primeste o scrisoare de la mama ei. Mama ei pe care ea o credea moarta si ingropata. Phillip Byden trebuie dupa douazeci si trei de ani sa ii povesteasca adevarul fiicei sale.

Naomi Chadwick este mama biologica a lui Kelsey  care a fost timp de 23 de ani in puscarie.Cand fiica sa avea doar trei ani, Naomi a fost acuzata si condamnata ca a omorat un amant al sau.  Cand a fost acuzata, Naomi i-a jurat si promis lui Phill ca isi va lasa fata , ca vor divorta si nu vor mai auzi  de ea. Phill se recasatoreste cu Candace  dorind sa ii ofere lui Kelsey sansa de a creste intr-o familie. In urma casatoriei, Kelsey va avea un frate pe nume Channing.

Naomi locuieste la o ferma si se ocupa de cai. Phillip nu putea sa o impiedice pe Kelsey sa isi cunoasca mama naturala desi el si cu bunica ei au fost cei care au crescut-o si indrumat-o in viata.  La ferma, Naomi il revede  pe Gabe Sleter iar Kelsey este atrasa de el.

“Iubiri fierbinti si tradari” este despre tradarile din familie, bunica lui Kelsey fiind o femeie autoritara care nu vroia sa se iasa din cuvantul ei, iar cand Kelsey  hotaraste sa mearga la mama ei, batrana se considera o femeie tradata. Actiunea si intriga se complica cand Naomi isi reia legatura cu Gabe. Ce secret ascundeau cei doi? Ce legatura veche era intre cei doi? Schimbari bruste de situatie, iubiri fierbinti  si multa pasiune in acest roman.

“Iubiri fierbinti si tradari” este romanul care te va tine cu sufletul la gura inca de la prima pagina. Romanele Norei Roberts le gasiti si aici.

 

Vezi detalii

One Comment

  1. Varsegod så lite så, rosa är en vacker färg, spceiellt på blommor. Vi kommer att ses framöver och både jag och Linda ser fram emot det Ha en fin helg och var rädd om dej!! Stora KRAMEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*